ضى القمر
مهلبيـــــــــــة قمــــــــــر الديـــــــن 613623

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا مهلبيـــــــــــة قمــــــــــر الديـــــــن 829894
ادارة المنتدي مهلبيـــــــــــة قمــــــــــر الديـــــــن 103798
ضى القمر
مهلبيـــــــــــة قمــــــــــر الديـــــــن 613623

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا مهلبيـــــــــــة قمــــــــــر الديـــــــن 829894
ادارة المنتدي مهلبيـــــــــــة قمــــــــــر الديـــــــن 103798
ضى القمر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.




 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 مهلبيـــــــــــة قمــــــــــر الديـــــــن

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ساندى الاموره
عضو ممتاز
عضو ممتاز
ساندى الاموره


عدد المساهمات : 476
نقاط : 1086
تاريخ التسجيل : 06/08/2009
الموقع : www.socer.ahlamontada.com

مهلبيـــــــــــة قمــــــــــر الديـــــــن Empty
مُساهمةموضوع: مهلبيـــــــــــة قمــــــــــر الديـــــــن   مهلبيـــــــــــة قمــــــــــر الديـــــــن Icon_minitimeالخميس سبتمبر 10, 2009 8:40 am

مهلبية قمر الدين

مهلبيـــــــــــة قمــــــــــر الديـــــــن Kamar_055

المقادير :


• نصف لفة قمر الدين
• كباية كبيرة سكر
• 6 أكواب مية
• كباية نشا
• كباية من اللوز المقشّر (أو أي مكسرات موجودة)

الطريقة :

1. انقعي قمر الدين مدة ليلة كاملة في المية.

2. بعد ما تلاقي قمر الدين ذاب في المية هاتي حلة وصبيه فيها، وضيفي إليه كباية مية كبيرة وسكر مع التقليب، وحطي حلة قمر الدين دي على النار مع التقليب المستمر...


3. أثناء غليان قمر الدين على النار هاتي كباية مية وحطي فيها النشا وقلبيهم كويس...

4. بعد ما قمر الدين يغلي ضيفي إليه النشا تدريجياً مع التقليب المستمر، وخدي بالك إن في الوقت ده تخلي النار هادية علشان تقدري إنك تتحكمي فيه، وسيبيه على النار لمدة نص ساعة مع التقليب المستمر علشان ما يلزقش.


5. بعد ما تلاقي قمر الدين بقى سميك شيليه من على النار وصبيه في أطباق صغيرة واستني عليه لما يبرد، وبعد كده زينيه باللوز المقشر أو أي مكسرات عندك ودخليه التلاجة وطلعي منه وكلي.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مهلبيـــــــــــة قمــــــــــر الديـــــــن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ضى القمر :: عالم حواء بيت المراه العصريه :: مطبخ حواء-
انتقل الى: